ArtboardArtboard

Vacature: (Geheugen)Spelvrijwilliger Kalorama Veste Brakkenstein

  • Kalorama Veste Brakkenstein
  • Nijmegen
  • 1,5 uur per week
Direct reageren

Houd jij van geheugenspellen en gezelligheid? Dan hopen we dat je jouw plezier graag met onze bewoners wilt komen delen!

Op woongroep de Duffelt wonen ouderen met een lichamelijke aandoening die gedragsmatige ondersteuning nodig hebben. Iedere woensdagmiddag van 14.15 tot 15.45 uur wordt hier een geheugenspelmiddag gehouden. Deze groep bestaat uit ongeveer 8 bewoners die met veel plezier meedoen. Vooral de spelvormen die het geheugen stimuleren worden gespeeld zoals de welbekende Zweedse kruiswoordpuzzels. Deze spelvormen houden de bewoners scherp maar daarnaast is het vooral een gezellige middag!

De groep zoekt nog iemand die graag wil ondersteunen! Ben jij die persoon die kan luisteren, mensen aandacht kan geven en sfeer kan brengen? Dan zoeken wij jou! Het is fijn als je mobiel bent en een rolstoel kunt duwen. Uiteraard zal de activiteitenbegeleidster jou opvangen en wegwijs maken bij deze groep.

Word je hier enthousiast van of heb je een vraag en/of wil je meer informatie? Laat dan wat van je horen en neem dan contact op met Pieter Tigelaar, coördinator informele zorg, app/bel met 06-82095899 of mail naar informelezorg@kalorama.nl

Meer informatie

Pieter Tigelaar, coördinator informele zorg, app/bel met 06-82095899 of mail naar informelezorg@kalorama.nl

Overige vacatures