ArtboardArtboard

Vacature: Kookvrijwilligers, hospice Kalorama Bethlehem

  • Kalorama Bethlehem
  • Nijmegen
  • woensdagmiddag (1 keer per maand)
Direct reageren

Kalorama Bethlehem

Op een prachtige locatie aan de Waal in het centrum van Nijmegen ligt het hospice Kalorama Bethlehem. Hier wordt hospicezorg geboden in een sfeervol huis voor maximaal 10 gasten. Artsen, verpleegkundigen collega’s en vrijwilligers maken het dagelijks leven voor elke gast zo comfortabel mogelijk.

We zoeken kookvrijwilligers voor 1 keer per 4 weken op de woensdagmiddag .

Wat zal je gaan doen met je kookmaatje:

  • Je werkt dus altijd samen met iemand. (Mocht je zelf iemand weten om samen mee te koken, dan mag je je ook samen aanmelden)
  • Je biedt eenvoudige, licht verteerbare maaltijden aan.
  • Je kookt alleen hoofdgerecht en dessert, dus geen voorgerecht. 

Het koken wordt helemaal in het hospice gedaan, er wordt niet van tevoren thuis gekookt. Dit in verband met hygiënevoorschriften.

Je start rond 14.00 uur. Boodschappen doe je in overleg daarvoor. Vanaf 17.15 uur wordt het eten voor de gasten in de keuken opgehaald en uitgeserveerd, dan ruim je de keuken nog even netjes op en werk je waarschijnlijk tot 18.00 uur.

Kortom; Wil je komen helpen in ons kookteam, vind je het leuk om licht verteerbare maaltijden te koken, kan je netjes en gestructureerd werken waarbij je voldoet aan de hygiëne voorschriften, dan hoor ik het heel graag.

Interesse?

Indien je interesse hebt, maken we een afspraak om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. Neem jij contact op? Bel of mail naar Monique van Bentum, vrijwilligerscoördinator Kalorama Bethlehem telefoon 06-12953663, e-mail:  m.vanbentum@kalorama.nl