ArtboardArtboard

"Ik ben dankbaar dat ik een bijdrage kan leveren aan een kleine verbetering bij mensen met NAH problematiek."

Arjan Meijer, Verzorgende IG

Hier ben ik op mijn plek

Arjan Meijer is eind 2023 gestart als Verzorgende IG op De Frasselt. Dit is een afdeling voor intensieve zorg op de locatie Kalorama Veste Brakkenstein in Nijmegen. Arjan woont samen met zijn vriendin en dochtertje in Bemmel. Deze nieuwe job geeft hem structuur en is ideaal te combineren met het gezinsleven. Na ruim drie jaar als ZZP-er in de thuiszorg gewerkt te hebben, is Arjan blij met zijn contract van 32 uur. De diensten van 8 uur bevallen hem heel goed net als het werken in een team met leuke collega’s.

Zwaardere zorgvraag

Arjan: “De mensen die hier verblijven, hebben een zwaardere zorgvraag dan wat ik zag in de thuiszorg. Dat de zorg complexer is, vind ik interessant. De mensen op deze afdeling hebben bijna allemaal een laag bewustzijn. Op de eerste plaats vind ik het natuurlijk heel erg wat hen overkomen is, maar op de tweede plaats merk ik dat ik hier in mijn kracht sta. Op mijn best ben eigenlijk. We werken nauw samen met de collega’s uit het team en alle disciplines zoals de artsen en fysiotherapeuten zijn allemaal in huis. Dat werkt super fijn. Je bent hier echt samen aan het werk.”

Deze afdeling is eigenlijk de IC van het verpleeghuis

“Vanuit ons vakgebied ga je hier als Verzorgende IG of Verpleegkundige de uitdaging aan. Per bewoner is de situatie anders en vlieg je de zorg anders aan. Bij ons ligt echt de nadruk op zorg en verpleging en verricht je veel verpleegtechnische handelingen. Ik ben hier heel blij en echt op mijn plek!”, besluit Arjan.

Werken op afdeling De Frasselt

Binnen afdeling De Frasselt werken we met verschillende specialismes. Hier verblijven mensen die ondersteuning nodig hebben bij ademhaling of tracheacanule-zorg of een laag bewustzijn hebben.Spreekt het verhaal van Arjan jou aan? Wij zoeken nieuw collega's ook voor deze afdeling.

Je bent van harte welkom om eerst eens een dag mee te lopen en te ervaren hoe het op deze afdeling is. Bel onze HR-afdeling voor een afspraak 024 6847777 of stuur een mail naar werkenbij@kalorama.nl

 

 

Terug naar het overzicht