ArtboardArtboard

Arbeidsvoorwaarden

Als medewerker van Kalorama val je onder de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). ActiZ ontwikkelde samen met de andere cao-partijen de CAO VVT-app. Hiermee kunnen zorgmedewerkers de CAO VVT 2019-2021 makkelijk op hun mobiele telefoon of tablet bekijken en doorzoeken. Een eigentijdse en snelle manier om de arbeidsvoorwaarden te raadplegen!

De app is beschikbaar voor Android en iPhone. Bezoek met je mobiele telefoon of tablet de Google Playstore of de App Store om de app te downloaden. Na de installatie kun je de CAO VVT-app direct gebruiken!

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een aantal secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een collectieve ziektekostenverzekering bij het IZZ,  Menzis of CZ, je krijgt dan korting op je basisverzekering. Daarnaast bouw je pensioen op bij PFZW (pensioenfonds zorg en welzijn). Wij doen tevens mee met de fietsregeling. 

Personeelsvereniging Peveka

Kalorama heeft een eigen personeelsvereniging: Peveka.

Peveka wil het onderling contact tussen collega’s tijdens en buiten de werksfeer bevorderen. Zij organiseert allerlei activiteiten. Denk aan borrels en feesten, workshops en sportieve en creatieve activiteiten. Als nieuwe collega van Kalorama ben je van harte welkom!