ArtboardArtboard

Leren & werken

Kalorama heeft elk studiejaar verschillende opleidingsplaatsen voor leerling verzorgende-IG. Voor jou als student betekent dat de mogelijkheid om ervaring op te doen en kennis te maken met het werken bij ons. Stuur je brief voor een opleidingsplaats in september uiterlijk 1 maart van dat jaar naar Kalorama. Voor onze opleidingsplaatsen die starten in februari stuur je je brief uiterlijk 15 september het jaar ervoor. Kijk bij contact voor onze gegevens.

Meld je aan door ons een mail met je sollicitatiebrief en CV te sturen naar e-mail : HR@kalorama.nl

Kalorama is een erkend leerbedrijf. Leerlingen worden bij ons begeleid door ervaren medewerkers.Bij Kalorama ben je verzekerd van een goede leerplaats waar je het vak leert en professionele begeleiding krijgt.

Leren en werken bij Kalorama in het kort:

  • je komt bij Kalorama in dienst en gaat direct de praktijk in.
  • je gaat 1 dag in de week naar school.
  • je wordt bij ons altijd begeleid door een directe collega. Je gaat deel uitmaken van een team. Dat betekent dat je na een inwerkperiode meer zelfstandigheid krijgt. Samen met de collega’s uit je team draai je diensten en krijg je eigen taken. Natuurlijk geven we je ook de ruimte om naast je werk je opdrachten voor school uit te voeren.
  • op het moment dat je start met de opleiding, krijg je voor de duur van de opleiding een leer-/arbeidsovereenkomst aangeboden. We bespreken samen je wensen met betrekking tot de grootte van je contract, minimaal 20 en maximaal 28 uur exclusief lesuren.
  • je bent aan het leren én je ontvangt een salaris.
  • Kalorama betaalt je collegegeld en je studieboeken.

Heb je na het lezen van deze informatie nog specifieke vragen over de opleiding Verzorgende IG, dan kun je je vraag mailen naar: opleiding@kalorama.nl of je belt met 024 - 684 77 77.